Pagina's

dinsdag 28 februari 2012

gevleid, geflatteerd, een blos op mijn wangen!

hola zeg! Krijg ik na nog maar net te komen piepen op blogland, zomaar een award toegeschoven! Woopie! Merci Liesbeth van lila, you made my day!  Het is namelijk zo, wanneer ik dat net afschuim (kijk maar naar mijn ellenlange leeslijst), dat ik toch wel twijfel aan mijn kunnen.  Ik weet het wel, wie niet waagt, blijft ... Maar toch! Ik blijf gaan en voila, ik blijf inspiratie halen! Langs deze weg dan ook: dankjewel blogland voor de tips, de tutorials voor absolute dummies zoals ik
Liebster" is een Duits woord wat zoiets betekent als liefste, favoriete, beste, en de Liebster Award is een soort van kettingbrief onder bloggers die het doel heeft om uitzonderlijke en groeiende blogs onder de aandacht te brengen. Er is geen evaluatiecomité of een formeel awardproces voor de Liebster, maar het is zelfs leuker - het is erkenning dat een ander je harde werken heeft gezien en waardeert.

De award wordt gegeven aan blogs met minder dan 200 volgers. Wanneer je zo'n award wint, geef je hem door aan 5 (of 6) andere blogs en hoop je dat zij dat ook doen.

Ik geef hem graag door aan :
lila   ok, niet zo origineel maar dankzij haar leerde ik wel het bloggen en het leuke effect kennen.  En olala, zij maakt zulke prachtige dingen!

 hilde@home

Mijn mama heet zoet

Mamakers

mama Pluis

Hopelijk vinden deze dames zich terug in de nominaties!ps: morgen een tricot-jurk in mijn 3de en reeds (spijtig genoeg) laatste naailes! spannend!!!
pps: vanaf dan komen de daaidies maandelijks samen voor een naaiclubke! joepiedepoepie!

1 opmerking: