Pagina's

woensdag 6 maart 2013

Go go go

Yes, yes, de site loopt, de eerste 'onbekende' klant heeft haar pakketje gekregen, ook enkele bekende klanten, bestelden en kregen ... De eerste kroon op bestelling is klaar, de tweede kroon op bestelling is in proces!
Maar ... sommige stofjes lijken zo maar gewoontjes op een foto, vandaar dat ik toch voor mezelf en de dochter een meterke 'Ruby Records' afknipte (met de daver op het lijf, want het moest lukken!!!!) En ja hoor, gelukt!


afgewerkt met boordstof en biais, klokrokje Mme Zsazsa

Nelle noemt het 'wielen', 't kind ziet natuurlijk geen ouderwetse elpees passeren (hoewel de man des huizes er toch enkele bezit! )

Mama is blij, en met dit zalige lenteweertje, ook al kunnen testen en goedgekeurd door velen!

De eerste kroon op bestelling (sinds Daaidieka), geshowd door mijne 6-jarige! Ok, 'k geef het toe, hij is voor mijn petekind en het wordt dus echt wel een cadeautje, maar zo gaat dat hé! Hopelijk is de 'echte' jarige er ook blij mee!
En de echte foto, wil niet draaien! ;-)Klokrokje 'Mme Zsazsa', met elastiek in het beleg
Omdat Nelle voor de eerste keer in haar vijfjarig bestaan, voor de eerste keer haar rokken niet toe kreeg, moet er gestikt worden! Het stofje stak nog in mijn stoffenkast, want ja, de zelfstandige plannen zijn wel heel impulsief gekomen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten