Pagina's

maandag 30 juli 2012

Vakantie!!!!

Vakantie, veel naaiplezier, hoewel, er toch al veel tijd aan andere dingen vergaat, wat wil je natuurlijk met 4 kids! Toch effe pronken met een aantal nieuwe aanwinsten in onze kleerkasten!


drie juffenkadootjes op een rij: eenvoudig ritstasje met een foto van het schoolfeest, waarop een persoonlijke boodschap naar de juf werd geschreventricootje voor de dochter


rokjesfestival! met elastische taillerend volgens mme ZsaZsa
En dan ... de broek, een model uit de laatste Ottobre, eerst gemaakt in maat 104, lengte 110, voor mijn bijna zesjarige, maar afschuwelijk veel te groot. Dan opnieuw maat 92(!!!!), lengte 104 en nog te groot. Op de derde foto zie je de versmalling, al een chance dat er meestal een truitje overhangt, toch ben ik fier op mijn eerste (allé tweede) broek!  De rits zit erin, maar is verstopt omdat ik wat moest 'foefelen' om het er toonbaar uit te laten zien!
Help, mijn schoolkind is niet dik genoeg! hahaha

Nog een leuk tricotkleed voor mezelf is ook onder de machine uitgerold, maar die foto moet nog eens genomen worden!

Alle stoffen komen van Kapellen.

Volgende projectjes: nog een broek voor de grote zoon ('k zal eerst goed meten), nog tricot voor mezelf en de dochter, nog rokjes voor de dochter! Oeps, was het geen drie maanden vakantie dit jaar??????1 opmerking:

  1. Idd wat ruim te broek,maar toch knap gedaan! Ottobre heeft héél ruime maten, niet te vergelijken met confectiematen. Maar ge hebt dat goed opgelost!

    BeantwoordenVerwijderen